σεμιναρια

Εκτός από τα 3 επιτόπια σεμινάρια, το WWF Ελλάς θα διοργανώσει δύο διαδικτυακά σεμινάρια (webinars) για ενδιαφερόμενους από κάθε περιοχή της χώρας.

Εργαζόμενοι στον ξενοδοχειακό κλάδο που θα ήθελαν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα και τον τρόπο μείωσης της σπατάλης τροφίμων στο ξενοδοχείο όπου εργάζονται, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να παρακολουθήσουν τα διαδικτυακά σεμινάρια. Μέσα από τα διαδικτυακά σεμινάρια η ομάδα του WWF θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες πολύτιμή γνώση από τα πιλοτικά προγράμματα, θα απαντήσει σε προβληματισμούς και προκλήσεις σχετικά με την υλοποίηση του προγράμματος και θα παρέχει συμβουλευτική καθοδήγηση για κομβικά σημεία που χρήζουν προσοχής.

Εγγραφείτε στο newsletter και μείνετε συντονισμένοι για τις ημερομηνίες των σεμιναρίων.

Εκτός αυτού, δύο ξεχωριστά σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν για φοιτητές σχολών μαγειρικής. Οι φοιτητές θα κατανοήσουν τον ουσιαστικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν στη μείωση της σπατάλης τροφίμων και να γίνουν ενεργά συμμέτοχοι στη δημιουργία μίας νέας γενιάς περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένων σεφ.