Το WWF αλλάζει τη φιλοσοφία του φαγητού σε συνεργασία με τα ξενοδοχεία
Ενώνοντας δυνάμεις, γνώση και εμπειρία καταφέραμε μέσα σε 16 εβδομάδες να μειώσουμε τη σπατάλη τροφίμων σε 3 ξενοδοχεία της χώρας. Με την ευαισθητοποίηση του προσωπικού του ξενοδοχείου και τη συμμετοχή των επισκεπτών, εντοπίσαμε, καταγράψαμε και, τελικά, μειώσαμε δραστικά τη σπατάλη του φαγητού.
Μέσα από ένα εύκολο και αξιόπιστο μηχανισμό καταγραφής της σπατάλης σε όλο το φάσμα «προμήθειας, προετοιμασίας και κατανάλωσης φαγητού», που εμπεριέχεται στον πρακτικό οδηγό του WWF, τα συμμετέχοντα ξενοδοχεία αναμένεται να αποκομίσουν πολλαπλά οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά οφέλη.